Zveckanje klikera

Samo je jedan način da saznaš kako zveckaju klikeri u mojoj glavi...

01.09.2008.

Neočekivano

Z


X-Rated


Ko posti nek ne čita dalje!!!

 


U subotu naveče sam bio na koncertu. SMS-om mi se najavila na kafu u nedelju, oko 4 sata. Bio sam presretan. Dugo je nisam vidio.

                Došla je u četiri, kako smo se i dogovorili. Bila je tu neka dva sata. Mislila je ostati duže, no ja sam imao nekih obaveza pa sam ju zamolio da ode. Cijelo to vrijeme smo se, pored što smo pili kafu, dirkali, pipkali, fatali, ljubili. Pričali smo puno, jer se nismo dugo vidjeli. Uživali smo. Oboje. Ja u njenom prisustvu, ona u tome što ju neko sluša. Za razliku od ostalih, ja sam jako dobar slušalac. Tada se uozbiljim, i sve bude dobro.

                I otišla je. A već mi je nedostajala. Sva sreća da sam stvarno imao obaveza, pa su me one odvraćale od toga da mislim na nju. Dok je još bila kod mene rekla je kako će tu veče izaći sa drugaricama. Ali oko pola osam stigao je novi SMS.

„Šta radiš večeras?“

                I da sam bio zauzet, napravio bih neki plan, prerasporedio obaveze i oslobodio si to veče za nju.

„Ništa, dođi do mene u osam. Da radimo nešto interesantno. Hehehe“

                Odgovorio sam na njen SMS.

                Poslije sam je dočekao u stanu. Bila je ljepša nego taj dan. Spremila se kao da izlazi u grad. Sjeli smo i nastavili priču od tog popodneva. U jednom trenutku meni izlijeću riječi koje inače ne bih nikad izgovorio.

„Volim te“

                Da se izvučem dodajem.

„Hoćemo li piti šta? Da nam odem kupit vino ili vodku?“

                Pogledao sam u novčanik, i primjetim da nemam dovoljno novca za vodku. „Koji kokuz!“ pomislim, i uzmem ono nešto malo siće da kupim vino. Nakon njenog odobravanja otišao sam u radnju, kupio crveno vino i vratio se u stan. Sjeli smo, pili, pričali, opet se fatali, ljubili. Skinula je majicu, kaže da ju je vino ugrijalo. Da ne bude sama, skinem i ja svoju. Poslije nekog vremena, skine pantole, kaže da je žuljaju. Skinem i ja bermude, da ne bude sama. Vino je već popijeno i pola deset pokazuju kazaljke na satu. U sobi je tada već mrak, svjetla su odavno ugašena, trosjed razvučen u ležaj, a muzika pojačana da se što manje čuju uzdisaji u komšiluku.

„Ja sam u prednosti. Imam samo bokserice i čarape.“

                Primijetim. A ona na to skide i grudnjak i leže ponovo do mene. Nismo planirali ništa, barem ne ići tako daleko. Ja se od nje tome nisam ni nadao. A onda je počela predigra. Duga i kompletna. Onda je uradila još jednu neočekivanu stvar. Počela je da mi pruža oralna zadovoljstva. Kako je do toga toliko neočekivano došlo, samo je još više probudilo želju u meni.

„Daj da ja tebe...“

                Nije dala. Ne znam zašto. Ali izgleda da je uživala u mom uživanju. I ja sam se onda prepustio.

„Kako bi bilo da uradim još nešto neočekivano?“

„Ne znam. I ovo mi je sve sad čudno. Osjećaji želje, strasti, uzbuđenja, izgubljenosti smirenosti i nesigurnosti u svu ovu situaciju su mi se pomiješali. Ne znam šta da mislim, šta da kažem. Znam samo da treba da se prepustim.“

                Stavila mi je jastuk na lice i rekla da ne gledam. Prihvatio sam igru. A onda sam osjetio njenu toplinu na sebi. Sjela je na mene i u isti tren su se otegla dva uzdaha iz naših grla.

                Tu noć, oko dvanaest sati, otpratio sam svoju drugaricu (sa benificijama) do njenog stana, pozdravio je drugarskim poljupcem u obraz i onako izgubljen rekao „Hvala“. Znao sam da to hvala nije na mjestu ali moja zbunjenost je učinila da to kažem. Povratak kući sam odugovlačio. Baš sam šetkao, sam, u tamnoj noći. Pušio cigaretu putem i razmišljao o ničemu...

 

 

(ne bojte se, nisam zaljubljen, samo mi je bilo fino)

(malo sam ovo uljepšao da to bude književno ispričano)