Zveckanje klikera

Samo je jedan način da saznaš kako zveckaju klikeri u mojoj glavi...

15.12.2012.

Smak svijeta za pamćenje! V

Plavu drugaricu sam poslao da se zavali na udaljeni kraj kreveta, nastavi gledati mene i crnokosu djevojku dok dovršavamo posao. Sjedila je na krevetu naslonjena na dasku gornjeg kraja, raširenih nogu. Prstima si je trljala vrelo i vlažno međunožje. Crnokosa je sada bila presavijena preko kreveta, a ja iza nje.

Sa brade mi je pala kap znoja crnokosoj djevojci na guzu. U sljedećoj sekundi sam je odalamio šakom sa druge strane da joj je kapljica mog znoja samo skliznula na stranu. Nadlaktila se na krevet i stenjala. Kosu sam joj jednom rukom povlačio prema sebi ubrzavajući ritam kukova. Lupio sam je po stražnjici još nekoliko puta. Onda sam je objema rukama uhvatio za grudi i povukao bliže sebi. Privukao sam je toliko da su joj leđa dodirnula moj trbuh. Stiskao sam joj grudi.

Bližio se kraj, pa sam ih obje pozvao da kleknu pred mene. To su i uradile, a onda... Onda je uslijedio kraj... I jedan uzdah zadovoljstva. Moj.

Ne razmišljajući ni o čemu, u ekstazi, čuo sam da su opet promrmljale nešto između sebe, nasmijale se i rukama briskale usta i lice. Okrenuo sam se i zaputio prema dnevnom boravku. Tamo sjeu u svoju fotelju, natočio si viski i zapalio cigaretu.

Otpuhao sam nekoliko dimova kada su se pojavile na vratima spavaće sobe.

- Tamo vam je kupatilo. Ima tople vode.

Pokazao sam im rukom prema kupatilu.

- Ubrzo ću vam se pridružiti...
Nasmiješio sam im se...