Zveckanje klikera

Samo je jedan način da saznaš kako zveckaju klikeri u mojoj glavi...

21.01.2013.

Sjećaš li se Stupina?

... Sjećam sli se? Još pitaš?

Sjedam na rub kreveta.
"Je li misliš na ona prvi put ili na onaj najbolji na Stupinama?"
"Bilo koji. Svaki. Ja se svakog sjećam!"

Počnemo se zajedno vraćati u prošlost. Jedno drugome počnemo prepričavati šta se dešavolo na Stupinama. Završavali smo rečenice jedno drugome i skupa se prisjećali. U jedno sjećanje skupili smo sve doživljaje iz tog tihog stana, koji je bio živ samo onim noćima kada smo mi bili tu.

Sjedio sam na sofi a ti si dolazila iz kupatila. Često si se znala zaletjeti pa mi skočiti u krilo i uzjahati me, a onda bi počela da me dugo, dugo ljubiš.

Da, i radim kukovima dok sam na tebi. Uvijek mi se sviđalo kako me grliš i rukama dodiruješ po leđima. Pa kako ruke vješto uvučeš pod majicu. Otvorenim šakama mi diraš kožu na leđima. Tvoja toplina ruku me grije do te mjere da mi je vruće.

Postane ti toliko vruće da mi očima daš znak da ti skinem majicu. Uvijek si, kad bismo se dogovorili da idemo na Stupine, oblačila neke majice koje se lako skidaju. A onda bih ti tim istim, toplim šakama, prešao preko ramena, lagano povlačeći bretele od grudnjaka. Uvježbano, jednim potezom otkopčavao kopču ozada, a tvoje bi grudi padale iz grudnjaka meni pred lice. Tada bi zabacivala glavu unazad i dozvoljavala mi da ti ljubim grudi i mirišem tvoj miris tijela.

A onda ustanem, pa tebi skinem majicu, pa ti rukom pređem preko grudi sve do pojasa. Povučem ga i raskopčam. Tada samo malo ustaneš da dozvoliš da ti skinem pantole. Pa kleknem pred tebe, a ti ponovo sjedneš u isti položaj u kojm si bio. Uvijek si volio da se igram sa tobom. Da ga uzmem usta. Gledala sam te odozdo dok sam se te nježno ljubila i oralno zadovoljavala. Smiješni su mi bili tvoji izrazi lica.

A je li? Pa znaš, ja tvoje izraze lica dok sam te oralno zadovoljavao nisam vidio, ali nisam ni trebao, dovoljno mi je bilo da te čujem kako stenješ i da primijetim kako se izvijaš i pokušavaš izvući ispod mog razigranog jezika. Znaš, nakon što ti odradiš svoj dio posla, ja sam ustajao, pa te hvatao za ruku, mijenjali bismo mjesto, i pri tome ti svlačio pantole. A onda bih te samo gurnuo nazad na sofu i zaranjao u tvoje međunožje. Volio sam to da radim. Da te jezikom dovoljno navlažim i pripremim za ono što slijedi kasnije. Da te uzbudim. Nekad i pretjeram, pa svršiš, a nekad stanem taman na vrijeme pa me povučeš gore sebi, kako bih mogao ući u tebe.

Najviše sam voljela da me dovedeš baš u tu situaciju, da ne svršim još, nego da te želim u sebi. Zato sam te i povlačila brže gore, da što prije osjetim tvoj ud u sebi. Ali tako samo na kratko. Samo da svršim tako. Ono pravo, sa tvojim penisom u sebi. Da ga izbacim pod pritiskom naleta sokova najjačeg orgazma. Pa onda druga poza, ona meni omiljena.

Sjećam se. Onda bi se okretala, stajala koljenima na rub sofe i pozivajućim pogledom me zvala da se vratim na posao. Da ti priđem sa leđa, položim ruke na tvoje bokove, i ozada uđem u tebe, ponovo, pa nastavim raditi. Kukove bih ti stiskao šakama i povlačio prema sebi. Nabijao te sve jače i jače pojačavajući ritam. Međutim, i kad pustim, znam da ti preuzmeš kontrolu i sama nastaviš ritmično njihanje, te se sama nabijaš. S obzirom da volim osjetiti toplinu ženskog tijela, često sam se naginjao naprijed, preko tebe, a dojke ti hvatao rukama. Čuvao sam ih da se ne tresu dok se sve brže nabijaš i radiš kukovima. Mazio i gnječio.

Poslije bih te uzjahala. Sjela na tebe. Preuzimala kontrolu. Miješanjem kukova sam te dovodila do ludila. Držao si me za kukove i zadnjicu dok sam se njihala gore-dole iznad tebe. Na podu dok ležiš i gledaš u plafon suzdržavajući se, izvijala sam se tako da penetriraš u mene što dublje, a pokretima kukova sam činila da oboje uživamo.

I onda kada bismo bili pred kraj, bacao sam te sa sebe, pa uzeo sa boka. Zagrlio bih te sa leđa, dok na podu ležimo na bokovima, uvlačio se u tebe, a noge omotavao oko tvojih. Rukama bih te prigrlio i stiskao ti grudi, a tijelo privlačio prema svome. I opet bi svršila. Ovaj put zajedno samnom.

"Da, sjećam se. Sjećam se Stupina. Sjećaš li se ti onog mog NE?"

Ustanem sa ruba kreveta i krenem kamo sam se zaputio - prema izlaznim vratima.