beats by dre cheap

Mudrost Guz Jinh Chwinh

Guz Jinh Chwinh (Guz Ih Svih) je moj lični sex guru i Kama Sutra Master. Jako mudar. Kaže da sam jedan od njegovih najboljih učenika. Stoga je jako često dijelio svoje mudrosti samnom.

Jednom sam imao problem. Rekao sam mu za problem sa jednim tipom sa kojim sam se družio, a koji je u stvari bio patološki lažov. Bio mi je drug, i ja nisam vjerovao da laže. Master mije ispričao jednu priču i rekao mi da u toj priči vidi mog druga. Poslije sam shvatio kakav je i prestao se družiti sa njim. Nažalost, rastali smo se na jako neprijatan način i sad smo zavađeni. Iako sam nastojao da to riješimo, on je bio tvrdoglav i glup i nasilan i šupak, što je samo potvrdilo mudrost moga učitelja. Master mi je otvorio oči.

Ispričao mi je sljedeću priču:

„Bio jedan autoput sa 4 trake. Na jednoj strani ceste stojalo jato patkica, a sa druge čopor tvorova. Iznenada i u istom momentu obje grupe su krenule prelaziti ulicu. Međutim, velikom brzinom naišao je kamion, koji je pogazio jadne životinje. Preživjeli su samo jedan patak i jedan tvor.

S obzirom da ih je zadesila slična sudbina, odluče se upoznati. Stojeći tako na sred autoputa upita tvor patka:

-Kako se ti zoveš?

-Hajd pogodi. – reče patak.

-Pa meni su moji stariji u šumi rekli, da ono što je žuto, ima perje, ima kljun, ima kožicu između prstiju, mora biti patka!

-Jeste, ja sam patak. – reče oduševljeno patak. – A ko si ti?

-Hajde ti pogodi ko sam ja! – reče tvor očekujući da i patak pogodi kako se on zove.

-Pa eto, i meni su nešto stariji pričali. Dlakav si, imaš vertikalnu crtu, smrdiš... ma znam. Sigurno si PIČKA!“

Shvatio sam koji lik u priči predstavlja mog, sada bivšeg, druga. Shvatio sam da je on ta pička. Pička od čovjeka.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
07/07/2008 16:25