beats by dre cheap

Grad ljubavi III

            Dok ju je ljubio širila je koljena dozvoljavajući mu da legne među njene vitke noge. Spustio je poljupce prema njenom vratu, a sa njenih usana oteo se uzdah želje i slatkog zadovoljstva. Izvila je kukove prema gore dozvoljavajući mu ulazak do kraja, a glavu je zabacila unazad pokazujući sve veći užitak.

 

            Vodili su ljubav. Strasti su se uzburkivale. Iz sekunde u sekundu tempo je rastao, temperatura skakala, uzdasi postajali glasniji, užitak očigledniji.

 

            Baš kad je zastenjala najglasnije do tada odgurnula ga je na stranu i popela se na njega. Htjela je da osjeti moć kontrole i užitka držanja stvari u svojim rukama. Gledao ju je odozdo stiščući joj kukove koji su se njihali na njegovom abdomenu. Ni u jednom momentu se nisu zaustavljali. Sada je ona pojačavala tempo. Njihala se iznad njega i u ekstazi prolazila prstima kroz svoju dugu, kovrdžavu kosu. Opet je pustila krik zadovoljstva, izvila cijelo tijelo unazad i prestala raditi kukovima. Ostala je tako nekoliko trenutaka uživajući u vrhuncu, a zatim umorno pala na njegove grudi. Koža joj je bila vlažna od znoja. Bila je zadihana.

 

            Ponovo ju je prevrnuo na stranu i izdigao se iznad nje. Ovaj put je stajao visoko, skoro uspravno. Rukama joj je prvi put dodirnuo grudi. Sinhronizovano joj je milovao grudi i radio kukovima. Ona je okrenula glavu u stranu i zatvorenih očiju stenjala. Ubrzavao je ritam i njihanje kukova se postepeno pretvaralo u nabijanje. Nevino i naivno vođenje ljubavi prerastalo je u životinjski, divljački snošaj. Tako je ostao do kraja, koji nije bio daleko. Poslije se sav znojav i zadihan srušio do nje na krevet. Gledao je u plafon pokušavajući uspostaviti ritam disanja. Ona je otvorila oči i gledala ga dok je ležao kraj nje. Spustila je ruku i počela ga milovati po grudima. Time je pokazala zadovoljstvo i zahvalnost. Onda se i on okrenuo prema njoj. Samo su se osmijehnuli jedno drugome, zatim sklopili oči i ostali tako ležati neko vrijeme.

 

            Kasnije tog dana ona se spremila i otišla nazad u svoj grad, sa svojom drugaricom, sugrađankom. Bila je zadovoljna. Njena drugarica je shvatila njen osmijeh i nije joj bilo potrebno objašnjenje i prepričavanje detalja.

 

            Iako se djelimično zaljubila, sudbina je prema njima bila nemilosrdna, te se nikad više nisu sreli. S vremena na vrijeme su se čuli telefonom. Ona se i dalje palila na njega, a njena drugarica na nju.

THE END


 

Note: svi likovi i dešavanja su izmišljeni. Neka dešavanja su samo izazvala iznenadni nalet inspiracije.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
24/07/2008 12:29