beats by dre cheap

Tri međeda

Bila jednom tri medvjeda. Jedan je bio mali, drugi je bio veći, a treći najveći. Zvali su se Medo Roker, Medo Hiphoper, i Medo Džigeraš. Stanovali su u jednoj kolibici u šumici. Mali medo, Medo Roker, imao je malu stolicu. Veliki medo, Medo Hiphoper je imao malo veću stolicu. A njihov cimer, Medo Džigeraš je imao veliku stolicu. Mali medo, Medo Roker, imao je mali krevet. Veliki medo, Medo Hiphoper je imao malo veći krevet. A njihov cimer, Medo Džigeraš je imao veliki krevet. Mali medo, Medo Roker, imao je malu zdjelicu za ručak. Veliki medo, Medo Hiphoper je imao malo veću zdjelicu za ručak. A njihov cimer, Medo Džigeraš je imao veliku zdjelu za ručak.

Jednog dana naiđe zlatokosa djevojka, krupnih plavih očiju. S obzirom da medvjedi nisu bili kući ona je ušla u kuću da je pregleda, čisto iz znatiželje. Probala je kašicu iz male zdjelice. Probala je kašicu iz veće zdjelice. Naposlijetku, probala je kašicu iz velike zdjele, ali ni ona joj se nije svidjela pa ode dalje da istražuje po kući.

Naišla je na stolice. Sjela je na malu stolicu. Bila joj je premala, pa je sjela na veliku. Ona joj je bila prevelika. Odlučila se sjesti na stolicu srednje veličine, ali ju je u guzicu ubo ekser koji je virio.

Otišla je do spavaće sobe. Legla je u mali krevet. Bio joj je tijesan pa je otišla u najveći. On joj je bio prevelik pa se nije mogla popeti na njega. Otišla je do srednjeg kreveta i kad je legla u guzicu je ubode feder koji je virio iz dušeka.

Legla je na pod i zaspala. Medvjedi su se vratili. Primijetili su da stvari nisu onakve kakve su ih ostavili.

"Neko je jeo iz moje zdjelice!" reče mali medo, Medo Roker, dok je završavao svoju porciju.
"Neko je jeo i iz moje zdjelice!" reče Medo Hiphoper ližući ostatke kašice sa dna svoje zdjele.
"Neko je jeo i iz moje zdjelice, da Bog da se usro!", reče veliki medo, Medo Džigeraš srčući onako drito iz zdjele svoju kašicu.

Onda su otišli u dnevni boravak.
"Neko je sjedio na mojoj stolici!" reče mali medo, jer mu je stolica bila rasklimana.
"Neko je sjedio na mojoj stolici!" reče veliki medo jer mu je stolica bila pomaknuta.
"Neko mi je istupio ekser! Da Bog da se usro!" reče srednji medo, Medo Hiphoper.

Otišli su u spavaću sobicu i zatekli krevete razbacane.

"Neko mi je pogužvao posteljinu!" reče veliki medo.
"Neko mi je oprugu naherio! Da Bog da se usro!" Reče srednji medo.
Mali medo poče plakat, a druga dva ga upitno pogledaše.
"Neko mi je spljoštio jastuuuuuuk! Da Bog da se usroooo!" plačući procvili mali medo, Medo Roker.

Onda su na podu, pod prozorom ugledali prelijepu djevojčicu. Stojali su začuđeno, a mali medo je i dalje jecao. Njegovo jecanje probudi zlatokosu curicu. Kad je ugledala medvjede, od straha se usere. Medvjedi se odvališe smijati i smijali se tako 3 dana i 3 noći i smršali od smijeha. Djvojčica je usrane guzice trčala kući.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
16/10/2008 14:01