beats by dre cheap

Fotelja, VI dio


   Sve je bilo narandžasto. Slika pred njegovim očima je bila blago mutna. Zvukovi su bili djelimično prigušeni, a pokreti su trzali i kočili. Trčkarala je ispred njegovih očiju okrećući se povremeno i smješeći mu se. Ganjao ju je i škakiljao. Barem je pokušavao jer je ona uspiješno izbjegavala njegove ruke koje su je štipkale. Hvatao ju je i štipkao za zadnjicu, ramena i stomak. Na poslijetku ju je uhvatio. Zgrabio ju je straga oko struka i privukao sebi. Naslonio je bradu na njeno rame i poljubio ju u vrat. Ona je zažmirila i rukama uhvatila njegove ne dajući mu da ih makne sa njenog struka kao da govori da ju ne da nikome i da ju zagrli još jače. Nastavio ju je ljubiti po vratu pripijajući tijelo uz nju. Uzdahnula je a potom mu se istrgla iz zagrljaja, okrenula se prema njemu a zatim ga poljubila. Objema rukama ga je primila za glavu vukući njegovo lice prema svome. Polako joj je opet omotao ruke oko struka i privukao ju sebi. Tada je na svom međunožju osjetila njegovo uzbuđenje kako raste. Opet je ustuknula, odmakla se od njega a onda ga odgurnula rukom. Pao je u fotelju i zavalio se u nju, a ona je pod njim zaškripala.

   Opkoračila ga je i sjela mu u krilo te ga ponovo počela ljubiti. Osjetila je nabreklinu ispod šlica njegovih hlača. Uživala je u tome da osjeti nabreklinu, te je, da bi bolje osjetila, počela da trlja svoje pantalone od njegove. Radila je tako kukovima dok ga je ljubila. Uvukla mu je prste u kosu i privukla njegovo lice svojim grudima. On je svoje ruke uvukao pod njenu majicu i milovao ju po leđima.

   Brzo je svukla majicu i bacila ju u ćošak sobe. Zatim je strgla majicu sa njega i učinila isto sa njom. Otkopčao joj je grudnjak dok ju je nježno ljubio, a ona mu je pokretima tijela pomogla da ga svuče.

  Zario je lice među njene gole, tople grudi i počeo ih ljubiti, lizati i grickati. Izvila je glavu unazad i objema rukama mu glavu privila još jače na svoje tijelo.

   Naglo je ustala i kleknula ispred fotelje te mu počela otkopčavati kaiš i pantole. Zatim ih je svukla. Uputila mu još jedan pogled ravno u oči i uzela ga u usta. Zažmirio je i uzdahnuo. Osjećao je uzbuđenje sve više. Krv u žilama mu je počela ključati. Zario je nokte u naslonjač fotelje i škrgutao zubima.

   Ustala je, uhvatila ga za ruku i onako golog odvela do spavaće sobe. Posjela ga na rub kreveta i prišla mu tako da su joj kukovi bili u visini njegovog lica. Uhvatio ju je preko kukova za zadnjicu i privukao sebi. Počeo joj je ljubiti stomak. Lizao joj je područje oko pupka. Škakiljalo ju je to. Zatvorenih očiju mu je prstima mrsila kosu. Počeo je spuštati poljupce. Jezikom joj je vlažio stomak od pupka pa naniže. Tu je stao i spustio jedan duži poljubac. Za to vrijeme svukao je njene pantalone. Intimne dijelove njenog tijela sakrivao je samo komadić crne čipke. Ustao je i ljubeći ju rotirao se za mjesta sa njom kao da plešu. Nježno ju je spustio na krevet ne prestajući je ljubiti. Ljubio joj je usne. Ispreplitao je svoj jezik sa njenim. Naizad je krenuo naniže. Ljubio je svaki milimetar pređenog puta dužinom njenog tijela. Spuštao je poljupce po njenom vratu, pa na grudi i opet po stomaku i oko pupka. Prstima je svlačio čipku koje je skrivala užareni epicentar. A kada ga je otkrio, prišao mu je i probao ugasiti žar vlažnošću svoga jezika. Znao je da će poljupci samo probuditi erupcije još više i uprkos tome nije prestajao.

   Ona se izvijala na krevetu, uzdišući i tražeći od njega da ne prestane. Otvarala se i topila pod njegovim usnama dozvoljavajući jeziku da otpleše neki brzi ritam na njenom klitorisu. Povukla ga je gore na sebe. Pogledala ga u oči i odlučno zahtijevala da uđe u nju.

   Otvorio je oči. Ležao je u pogužvanoj postelji obliven znojem. Soba je bila zasićena mrakom i tišinom. U jednu ruku mu je bilo krivo što se probudio. Nije mogao da odluči da li je ovo ipak bila mora ili stvarno prelijep san. Pitao se zašto li se u tom slučaju probudio. Bojao se ponovo zaspati, a morao je. Okrenuvši se na trbuh sa namjerom da se natjera da zaspe, osjetio je žuljanje u predjelu prepona i shvatio da će mu ipak biti jako teško zaspati.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
05/04/2009 20:02