beats by dre cheap

Fotelja, VII dio

Da dovršim staru priču...

...Stajala je u mračnom hodniku naslonjena leđima na ulazna vrata. Bila je sama, a ipak je osjetila nečije prisustvo. Osjetila je njega tu kraj sebe, ili je to barem priželjkivala.

Osjetila je nježan dodir na kuku sa jedne strane, kao da je neko vuče i rotira. Tako se i pomijerala. Odvojila se od vrata okrećući se licem prema njima. Onda je osjetila zagrljaj oko struka, snažan stisak i guranje naprijed. Lupila je šakama o vrata, spustila svoje lice na njih i zadihano disala. Žmirila je. Osjetila je dodire po ramenima i njegov dah na svom vratu. Na stranu odakle je njegov dah dolazio se okrenula i otvorila oči. Primijetila je da je sama i sva čarolija je nestala. Vratila se u stvarnost.

Ušla je u kupatilo da se istušira. Odvrnula toplu vodu na tušu da joj zagrije kadu. Skinula je svoju odjeću, i lagano ušla pod tuš. Žmireći je sapunicom trljala ruke i vrat. Nasapunjala je cijelo tijelo i samo stojala pod tušem, šutke i zatvorenih očiju. Razmišljala je o ostatku večeri: Šta raditi?

Odlučila je, zavalit će se u fotelju, i sa zdjelom kokica odgledati svoj omiljeni DVD: Prljavi ples. Pa možda i drugi nastavak uz čašu crvenog vina. Ili nešto slično. I dok je razmišljala o tom filmu, i sapirala pjenu sa svog tijela, opet je osjetila njegove dodire. Gdje god bi se dotaknula svojom rukom, kao da ju on dira svojim širokim, hrapavim, a opet nježnim šakama. Godili su joj dodiri. Upravo iz tog razloga nije prestajala. Nastavljala se dirati i maziti one dijelove tijela koje je htjela da joj on dotiče. Zamišljala je kako ju njegove ruke diraju po vratu, pa po grudima, po stomaku, po kukovima. Dok je sapirala butine, kao da ju je on dirao, osjetila je da joj tijelo drhti.

Ustručavajući se prešla je rukom preko intimnih dijelova svog tijela. Tada je zadrhtala još više. Shvativši da je neprimjereno ići dalje, stala je. Nije htjela sama se upuštati u maštanje. Htjela je njegove ruke na sebi, pa je odustala, jer on nije bio tu.

Sjela je u svoju omiljenu fotelju. Bila joj je draga iz više razloga, a jedan ot njih bila je činjenica da su par takvih fotelja zajedno kupili, i da imaju oboje po jednu, istu. Činjenica da su u jednoj od tih fotelja znali zajedno sjediti, jedo drugome u krilu, i razmjenjivati nježnosti bila joj je usađena duboko u podsvijest, i zbog te činjenice, fotelja joj je bila draga.

Nije budna dočekala kraj filma. Zaspala je, i sanjala je njega. Probudila se želeći ga više nego ikad, pohotna, strastvena i vlažna.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
19/11/2012 18:42