beats by dre cheap

Too good to be true

Sjedim na klupi u parku i držim povodac na kojem je moj pas. Slatki malli terijer, mješanac, ma čistokrvni kantoprevrtač! Zima je pa sam toplo obučen, umotan šalom i imam kapu na glavi. Tako isto i ljudi oko mene. Svi u kaputima, debelim jaknama, neki sa kapama na glavi, neki bez, ali uglavnom dobro obučeni.

A onda se u parku pojavljuješ ti. Djevojka koja me zasljepljuje svojom ljepotom. Hodaš sama, samouvjereno, pobjednički. Cijeli svijet je tvoj. Čitava slika oko tebe se pomućuje, jer si mi samo ti u fokusu i izoštrena. Gledam te kako koračaš prema meni u usporenom pokretu. Lijepo si obučena. Imaš poslovne pantole na peglu, bež boje, gore neku crnu košulju, bež šal oko vrata, a sve to pokrivaš raskopčanim dugim kaputom. Nemaš kapu, i pustila si kosu da ti pada preko ramena. I tako laganim, a samouvjerenim koracima prolaziš kraj mene. I ja pomislim kako si lijepa. Pa onda pomislim kako li izgleda tvoj osmijeh. Sljedeće što zamišljam smo mi na sastanku, pijuckamo nešto, smijemo se i pričamo. I naredna misao, ona prljava, stiže. Kamin u pozadini, vatra pucketa dok drvo u ognjištu gori, a ja ti polako svlačim odjeću. Zamišljam, šta se to krije ispod crne košulje? Koje je boje i da li ima čipka na vešu kojeg nosiš ispod odjeće? U mislima te skidam, a sa svakim skinutim dijelom garderobe osjetim novo iznenađenje i novi nalet krvi u žilama. Pulsiram.

Padamo na krevet, goli, pa te ljubim. Misli se slažu jedna na drugu. Gomilaju. Toliko je radnji, pokreta i dodira koje bih ti ponudio. Sve su opcije u mislima otvorene. Ona glavna misao - strastveni užitak. Obostran. I tu misao se trudim ubaciti u ono o čemu maštam. Trudim se, a ne ide mi. Jer kako maštam dalje, zamišljam samo da stvari postaju žešće, strastvenije, grublje. I onda više ne vodimo ljubav, onda se samo jebemo! Nastojim pobjeći od tih misli, ali mi ne ide. A zašto? Prošla si kraj mene, uzdignuta nosa, i sada te gledam sa leđa. Nisi mi više licem okrenuta. A i dok si bila, lice je bilo hladno. Zaledila si me pogledom. I dok te pratim pogledom, a ti se udaljavaš, samo zamišljam sve one prljave stvari koje bih ti radio, one stvari koje inače ne bih, samo da si mi dala priliku da bude onako kao sa početka moje maštarije. Sada to više ne zaslužuješ!

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
23/01/2013 00:22