beats by dre cheap

Neozbiljno ponašanje 2

Dok joj se na licu širio, meni najljepši osmjeh, pružila je ruku prema meni. Na ramenu osjećam njen dodir. Približava se i ljubi me, strastveno, a ja predosjećam šta slijedi. Prvi put sa njom. A kao da je i prvi u životu. I po prvi put imam tremu.

Privlačim je bliže sebi, osjećam čitavo njeno tijelo kako dodiruje moje. Tako topla i krhka stoji tu u mojim rukama.

Dižem ju i nosim ka sobi. A ona se kroz poljubac smiješi, kao da je samo to čekala. Dok ju ljubim osjetim joj osmijeh na usnama. Ulazim u sobu i tamo ju lagano spuštam na krevet pa liježem preko nje. Trema se miješa sa iskrenim pogledima u oči. Spremna je - poručuje tim pogledom. Kao da sam srednjoškolac, ruke mi se tresu dok otkopčavam dugmad njene košulje. Ljubim je po vratu. Pronalazim onu skrivnu tačku na njenom vratu koja u njoj budi erupciju osjećanja. I pušta jedan uzdah, a glavu okreće na suprotnu stranu omogućujući mi da ljubim veću površinu njenog vrata. Sada kad joj je košulja otkopčana, poljupcima opisujem put prema njenim golim grudima. I tu se zaustavljam i ljubim ju. Nepomična leži, dozvoljava mi da ju ljubim, a ja primjećujem da uživa u mojim toplim poljupcima.

***

Ležim na leđima, budan, i razmišljam o ovome što se upravo desilo. Djevojka koju volim leži na mojim grudima, drijema. Njena duga smeđa kosa rasuta mi je po grudima i stomaku. Jednu ruku je stavila pod jastuk, a drugu na moj stomak. Žmiri, mislim da spava, ali sa osmijehom na licu.

Bilo je... savršeno - pomislim. Ne, bilo je skoro pa savršeno, podsmijehnem se u mislima, sa željom da ovo ponovimo, da vježbamo, jer se vježbanjem postiže perfekcija. Ljubim joj kosu, a to je budi iz drijemanja. Nasmiješim joj se, pa joj onda poljubim usne. Ona se popne na mene i nastavi me ljubiti. Pa nastavimo naš put prema savršenstvu.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
06/02/2013 00:31