beats by dre cheap

Ivana

Ivana je promoterka neke farmaceutske kuće. Dolazi iz Zenice. Lijepa je. Prelijepa je. Plava sa loknicama. Plave oči. Na licu uvijek prelijep osmijeh ukrašen crvenim karminom. Obukla je ljubičastu tuniku i oko struka, kao modni detalj stavila neki kaiš. Zbog nje i njenog štanda, naš je bio zanemaren.

Stajao sam kraj svog štanda, smiješio se, onako menadžerski. Upuštao sam se u interakciju sa posjetiteljima, ali kada god više ne bi bilo zainteresiranih, poglede sam upućivao njoj. Primijetila je da ju gledam, pa kada ni ona ne bi imala zainteresiranih gostiju, prilazila bi mom štandu, a ja bih se svaki put zarumenio, spuštao pogled, ili očima kružio po lobiju hotela u kojem smo bili smješteni. Pričali smo. Postavljala je intelignetna pitanja. Ja sam odgovarao, pokušavao biti duhovit. Ispitivao sam i ja nju, neke stvari, većinom gluposti. Nisam htio upustiti se u neki dubokoumniji razgovor, kada mi je na pameti bilo samo jedno.

U toku predavanja zazvonio joj je telefon, a ona je izašla. Bila je jedina koja je napustila predavanje, a čini mi se da sam ja bio jedini koji je to primijetio. Sačekao sam nekoliko minuta, da završi razgovor, a onda sam i ja izašao sa predavanja. Kolegi do sebe uputio sam glupavi izgovor da moram na toalet.

Stojala je sama u lobiju, kraj svog štanda, i ja, s obzirom da sam joj već naumio prići, krećem u akciju.

- Koliko dugo ostaješ u Tuzli?
- Ne znam. Najvjerovatnije noćimo, ovdje u hotelu, pa sutra nazad.
- Jesi li ovdje samo poslom? - kakvo glupo pitanje, pomislim.
- Jesam. - kratko odgovara.
- Da li si za to da upoznaš kako se Tuzlaci provode? - opet postavljam glupo pitanje.
- Ne. Ali bi mi prijao provod. Ne moram saznati kako se svi Tuzlaci provode. Ja sebi znam ugoditi, a za provod mi je potreban jedan muškarac. Pravi muškarac.

Od nje, tako lijepe, izazovne djevojke, dobivam i tako inteligentan odgovor, odgovor sa stavom. I to je ono što me još više privlači. Onda uključim onaj svoj šarm, koji sam cijelo vrijeme gasio i sakrivao.

- Šta kažeš da iskoristimo tvoju rezervaciju sobe, dok su ostali još na predavaju?
- Imam bolju ideju. Idemo odmah u WC koji je preko puta sale za sastanke.

Uhvalita me za ruku i povukla prema hotelskom WC-u. Primijetim, djevojka sa stavom, traži muškarca, pa joj to i pružim. Pritisnem ju uz mermerni zid hotelskog toaleta i poljubim. A onda stavim šake na zid kraj njene glave, braneći joj da se istrgne i pobjegne. Pa ju nastavim ljubiti. Imao sam osjećaj kao da hoce da se istrgne, kao da bježi, ali su joj šake na mojim grudima nježno stojale, dodirivale mi grudi, kao da me mazi. Nije me odgurivala. Onda se samo okrenula, i izvila guzu unazad. Pozivala me je. Zadigao sam joj tuniku i svukao helanke i gaćice sa njima, otkopčao šlic, pa je privukao svojim preponama. Već sam bio dovoljno spreman da uđem u nju. Zastenjala je i noktima zagrebala po zidu obloženom mermerom. Nije se micala, samo je više i više izvijala guzu unazad, prema meni. Uhvatio sam je za gole kukove i privlačeći nabijao na svoj ud. Uživao sam po prvi put ne obazirući se na to da li partnerka uživa. A uživala je, dalo se zaključiti iz diskretnih uzdaha koje je puštala.

***

Popravila je šminuku na ogledalu, a ja sam se fino skopčao, popravio kravatu i izašao iz toaleta prije nje. Ona je izašla tri minute nakon mene, baš kada su ljudi počeli izlaziti iz amfiteatra. Predavanje je bilo završeno. Poslije par minuta pozdravljanja sa gostima i predavačima, domaćin, profesor, pozvao nas je na večeru. Sjedili smo jedno naspram drugog i kao da se nije ništa desilo, uživali u večeri. Za stolom, osim mene i Ivane, bilo je još nekoliko promotera, menadžera, uvaženih ovih i onih. Pred kraj večere, uputila je još jedan značajan pogled, onakav koji sadrži poruku, i otišla uz srdačne pozdrave. Kolega i ja smo ostali još sa profesorom i dogovorili odličan posao.

Sve u svemu, odličan poslovni sastanak. Odličan radni dan. Odličan sex sa još boljom Ivanom.

Zveckanje klikera
http://klikeri.blogger.ba
07/02/2013 23:58